Pobla Marina realitza una jornada de portes obertes
Diferents col·lectius i institucions participaren en l’organització d’activitats per a donar a conéixer el port

Pobla Marina, el port de la Pobla de Farnals, va presentar la seua primera jornada de portes obertes el passat 1 de setembre. Durant tot el dia, diversos col·lectius realitzaren diferents activitats en les quals va destacar la participació dels més joves.

 

La primera sessió va estar a càrrec dels membres del servei marítim de la Guàrdia Civil, qui varen convidar a les persones assistents a pujar a la seua patrullera i veure l’interior. El club de kayak, per la seua part, va realitzar un taller a la platja Sud per a ensenyar a navegar sobre piragües d’este tipus, acció que va estar acompanyada d’una exhibició on es mostraren les diferents varietats d’estes embarcacions i es projectaren vídeos explicatius.

 

La Universitat Catòlica va permetre a les persones participants embarcar sobre el seu vaixell i endinsar-se a la mar, on es varen recollir mostres que posteriorment es varen analitzar amb microscopis. També l’UME (Unitat Militar d’Emergència), va realitzar xicotetes travessies en barca per la costa de la Pobla de Farnals, a més de mostrar alguns dels camions que utilitzen per a exercir la seua feina, una autobomba i una tenda de campanya d’emergència.

 

El club de pesca es va encarregar de fer una mostra de les diferents tècniques emprades en esta activitat, l’empresa Low Cost Charter va fer una demostració de flyboard (aparells que, a través de la propulsió de l’aigua, permeten a les persones usuàries elevar-se), Yacht Paint Solution donaren alguns trucs de manteniment d’embarcacions i el Club Kangoo La Pobla va presentar una classe d’este esport. Per últim, s’instal·laren jocs unflables per als més joves, que estigueren disponibles durant tota la jornada.

 

L’objectiu de la iniciativa va ser donar a conéixer tant el port com la Pobla de Farnals i mostrar les diferents activitats que es desenvolupen durant tot l’any i que van més enllà de la nàutica estricta. Des de Pobla Marina valoren molt positivament els resultats de participació i satisfacció assolits amb l’acció i esperen tornar a repetir-la el pròxim any.

5/09/2018

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30