La Pobla de Farnals es prepara per a les festes patronals
Entre els esdeveniments destaca la tradicional Nit Màgica, la Fira Gastronòmica o les actuacions de Bajoqueta Rock i l’orquestra Montecarlo

Les festes patronals de la Pobla de Farnals tornen un any més. Des del dia 7, els carrers del municipi s’ompliran de les activitats que associacions, penyes i Ajuntament han preparat amb l’objectiu de fer que creuetins i creuetines disfruten de les celebracions acompanyats dels seus veïns i veïnes.

 

L’inici de les festes el marcarà el tro d’avís i el correbars organitzat per les penyes “Què més dóna” i “El Perol”, esdeveniment en el qual les persones participants recorreran els diferents establiments del poble acompanyats per una xaranga. Durant eixa jornada també es realitzarà el pregó per a donar la benvinguda oficial al període de celebracions.

 

El mateix dia s’instal·larà la segona Fira Gastronòmica a la plaça de Sant Vicent. Fins al dia 11, veïnat i visitants podran degustar les propostes de les diferents food trucks que aparcaran al municipi, entre les quals destaca El Esbirro, de Toni Carceller, veí de Foios i finalista del programa de televisió Master Chef. Les jornades estaran complementades per música en directe i activitats infantils.

 

El dia 14 i com cada estiu des de fa més de 30 anys se celebrarà la Nit Màgica, l’espectacle pirotècnic creat per Xarxa Teatre i un dels esdeveniments més esperats de les festes patronals. A l’inici del show, San Rorro, patró dels borratxos, convida a les persones assistents a unir-se a la festa i formar part d’esta mena de correfocs teatralitzat acompanyat de música tradicional valenciana i caracteritzat per la participació activa del públic.

 

Altres esdeveniments destacats són el número que l’orquestra Montecarlo oferirà el dia 12 durant la nit de paelles i el concert que farà l’endemà Bajoqueta Rock a la plaça de Sant Vicent. El dia 8 visitarà el municipi Pep Gimeno “Botifarra”, qui, acompanyat de la Unió Musical de la Pobla de Farnals, realitzarà el seu espectacle “Botifarra a Banda”. Com cada any, la programació es completa amb altres activitats com sopars, nits de ball, misses i processons.

 

Pedro J. Garcia, regidor de Festes, ha explicat que el programa s’ha confeccionat “amb molta estima i tenint com a principi que els veïns i veïnes s’ho passen bé”. L’edil afirma que han aconseguit “dotar les festes de més contingut sense haver tingut la necessitat d’inventar res nou”.

 

 

Festes lliures d’agressions sexistes

 

La regidoria d’Igualtat llançarà durant les festes patronals una campanya contra els atacs sexuals. Així, a la façana de l’Ajuntament es penjarà una pancarta amb el missatge “Per unes festes lliures d’agressions sexistes”. Maria Carmen Benlloch, regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha expressat que per a l’Ajuntament “posar fi a les actituds masclistes és una tasca prioritària i d’enorme importància, ja que els comportaments d’este tipus són totalment intolerables i no poden tindre cabuda en la nostra societat”.

6/09/2018

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30