El Mercat de Nadal torna a la plaça de Sant Vicent
La iniciativa, organitzada per l'Associació de Comerciants i la regidoria de Comerç, tindrà lloc els dies 1 i 2 de desembre

L'Associació de Comerciants de la Pobla de Farnals i la regidoria de Comerç organitzen un any més el Mercat de Nadal, una iniciativa que omplirà la plaça de Sant Vicent dels productes i serveis oferits per alguns dels negocis del poble els dies 1 i 2 de desembre.

Flors, perfums, joies, moda, torrons o serveis d'estètica són algunes de les propostes que oferiran els establiments locals en les diferents casetes. El Mercat de Nadal serà una oportunitat perfecta per a realitzar les compres nadalenques però també servirà per a apropar el comerç local a veïns i veïnes i donar a conéixer la gran paleta de productes que oferixen.

 

L'espai acollirà a més algunes activitats complementàries. En la vesprada de la primera jornada es realitzarà un espectacle de circ organitzat pels responsables del Mercat, el qual estarà instal·lat en les proximitats de la Plaça de l'Ajuntament amb l'objectiu de crear sinergies entre les dos iniciatives. Per a l'endemà, l'Associació de Comerciants ha organitzat a les 12 hores una classes de zumba.

 

Els empresaris locals han preparat també altres activitats durant el Nadal. El 13 de desembre, dia en què s'encendrà l'arbre col·locat a la plaça per l'Ajuntament a les 20 hores, els comerciants conviden a veïns i veïnes a participar en el ritu de cremar el vesc en una foguera i rebre una nova planta que hauran de conservar fins al pròxim hivern. Per al dia 21 a les 18 hores han preparat la tradicional cavalcada amb els patges reials durant la qual xiquets i xiquetes podran entregar les cartes per als Reis d’Orient. Posteriorment en esta jornada, a les 20 hores, també es realitzaran sortejos amb productes dels comerços col·laboradors en què podran participar les persones que hagen realitzat compres en comerços locals durant la campanya nadalenca. A les dos activitats es repartirà xocolate entre les persones assistents.

29/11/2018

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31