L’Ajuntament oferix activitats alternatives d’educació no reglada
La novetat de la temporada és un taller esportiu per a mares amb els seus bebés

La regidoria d’Educació de la Pobla de Farnals oferix un any més diferents activitats no reglades dirigides a veïns i veïnes de totes les edats que vulguen aprendre noves disciplines. La novetat d’esta temporada és Mamifit, un taller pensat perquè les mares puguen realitzar exercici sense haver de deixar el seu bebé a casa, així com per a dones embarassades. El preu és de 10 euros al mes i la iniciativa es desenvoluparà dilluns i dimecres a les 18.30 hores.

 

També torna el Taller de Teatre, dividit en quatre grups per edats, així com el de Pintura, que compta amb un nivell d’iniciació i un avançat. Aquesta activitat, per primera vegada, també es desenvoluparà en el barri de la Platja, amb un grup d’iniciació. Una altra iniciativa fomentada per la regidoria d'Educació, ja consolidada, és el Club d’Oci, l’objectiu del qual és oferir a xiquets i xiquetes una alternativa d’esplai que potencie el seu creixement personal i social amb accions lúdiques, formatives i esportives. El cost és de 5 euros al mes i es pot elegir entre assistir dilluns i dimecres o dimarts i dijous. També es realitza tots els dijous el taller gratuït Música per a Bebés, adreçats a menuts de fins a 3 anys acompanyats d’una persona adulta, amb la col·laboració de la Unió Musical de la Pobla de Farnals.

 

Els interessats i interessades a formar part de qualsevol d’estes activitats, poden obtindre més informació i formalitzar la inscripció a la Casa de la Cultura. Per a saber més, es pot visitar la següent pàgina: http://www.lapobladefarnals.es/va/node/1103

 

 

Escola de Formació de Persones Adultes

 

L’Ajuntament també oferix diversos cursos gratuïts a l’Escola de Formació de Persones Adultes perquè veïns i veïnes puguen complementar la seua formació acadèmica en horari vespertí. El catàleg inclou castellà per a estrangers, educació base, cursos per a aconseguir el graduat escolar, classes de preparació per a l’obtenció dels títols de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià, anglés i informàtica.

2/10/2018

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31