Finalitza la campanya de teatre “Últim divendres de mes”
El cicle conclou amb l’obra “Els homes són de Marte i les dones de Venus”, de Manu Badenes

La campanya de teatre “Últim divendres de mes” va finalitzar el passat 29 de juny amb la representació de l’obra “Els homes són de Mart i les dones de Venus” a càrrec de Manu Badenes, un espectacle que va omplir la Casa de la Cultura de la Pobla de Farnals de veïns i veïnes disposats a passar una vetlada divertida.

 

Amb este show es posa punt final a la campanya d’enguany, a través de la qual tots els últims divendres del mes des de setembre fins a juny s’ha portat una obra de teatre diferent que s’ha pogut disfrutar gratuïtament. Les peces s’han dirigit al públic adult i han predominat sobretot les comèdies. A banda de l’actuació de cloenda, altres que varen destacar pel que fa al número d’assistents varen ser “004 llicència per cantar” del grup Melomans i “Sindrhomo” de la companyia La teta calva.

 

Com a novetat d’enguany, es varen passar enquestes a les persones assistents per tal de conéixer la seua opinió sobre els espectacles presentats així com per a demanar les seues dades i oferir la possibilitat de rebre la programació de la campanya. Com en altres edicions, la iniciativa es paralitza durant l’estiu i es reprendrà en setembre.

 

 

Reformes a la Casa de la Cultura

 

La parada estiuenca de la temporada de teatre per a persones adultes servirà per a fer efectiva la subvenció de l’exercici 2014-2015 concedida a la Pobla de Farnals i dirigida a la restauració i reforma d’immobles musicals municipals, que permetrà invertir 90.000 euros en tasques de millora de la façana de la Casa de la Cultura, la reparació de goteres i la col·locació d’una barana de vidre en el prosceni. També es realitzarà la substitució de butaques per les del saló de plens de la Cooperativa. Estes intervencions ja s’han iniciat i estaran finalitzades durant el mes de juliol.

10/07/2018

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30