Arriba la tercera edició de cicle de contacontes per a persones adultes a la biblioteca
La primera de les sessions va tindre lloc el 26 de novembre i va anar a càrrec del narrador i escriptor Yoshi Hioki

La biblioteca de la Pobla de Farnals acull la tercera edició del cicle de contacontes per a persones adultes. L’objectiu de la iniciativa és apropar l’oralitat i els contes, un format tradicionalment vinculat a la infància, a persones d’edat més avançada.

 

En total es realitzen quatre sessions fins a l’estiu. La primera d’elles, "Cuentos del Japón", va tindre lloc el 23 de novembre. Yoshi Hioki, escriptor i narrador nascut al país asiàtic i responsable de l’esdeveniment, va introduir contes tradicionals de la seua terra a les persones assistents, que ompliren completament la sala de la biblioteca on es va desenvolupar l’acció.

 

El segon contacontes arribarà el 15 de febrer de la mà de Cristina Verbena, una figura molt destacada en este àmbit. El següent serà durant la Setmana de Portes Obertes de la Biblioteca en abril i es preveu que l’últim ocórrega durant el mes de maig.

 

Esta activitat sempre s’acompanya d’una altra per a xiquets i xiquetes per a afavorir d’esta manera la conciliació familiar. Així, metre les persones adultes disfruten dels contes, els infants es divertixen amb altres accions. El primer dia es va projectar la pel·lícula infantil "Kubo", un film ambientat en el Japó. A més, en cada sessió es recomanen llibres relacionats amb la temàtica del contacontes o escrites pel narrador o narradora a càrrec.

 

 

Contacontes per a joves

 

Un nou cicle de contacontes per a persones joves s’ha iniciat este curs. Al llarg l’any escolar es realitzaran esdeveniments d’este tipus adreçats a l’alumnat de secundària i batxillerat de l’IES Guillem D’alcalà que tindran lloc durant l’horari de classes. La primera sessió va tindre lloc el 6 de novembre amb l’espectacle "Amort" d’Almudena Francés, format per històries d’amor protagonitzades per joves. La periodicitat d’estes accions no serà fixa i s’intentarà aprofitar el pas de narradores i narradores destacades pel nostre territori per a convidar-los a mostrar a l’estudiantat les seues propostes.

30/11/2018

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31