Veïns i veïnes reben un curs per a economitzar en recursos elèctrics
La convocatòria s’ha dirigit a les persones beneficiàries de les ajudes d’emergència que atorga la regidoria de Benestar Social

Les persones beneficiades de les ajudes d’emergència que gestiona el departament de Benestar Social de la Pobla de Farnals van assistir el passat 13 de novembre a un curs sobre com estalviar en recursos elèctrics. Les persones participants van aprendre algunes tècniques que permeten economitzar l’energia elèctrica que s’empra en una casa a través de diferents trucs i mètodes.

 

La convocatòria va ser tan exitosa que durant els pròxims mesos es realitzaran tallers semblants però oberts a tota la ciutadania i als quals també s’abordarà la reducció de l’import en les factures de gas i aigua. “L’Ajuntament és molt conscient de l’enorme problema que suposa la pobresa energètica i és per això que ajuda econòmicament als veïns i veïnes que la patixen”, explica Maria Carme Benlloch, regidora de Benestar Social. “No obstant això, és igualment crucial que la ciutadania realitze un consum responsable dels recursos per a no només estalviar econòmicament sinó també per a assolir un consum més responsable i respectuós amb el medi, i com que això és responsabilitat de tots i totes, farem tot el possible per oferir les eines que permeten aconseguir-ho”, ha declarat l’edil.

22/11/2018

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31