Saluda de l’equip de govern

Benvinguts a la  web de l'Ajuntament de la Pobla de Farnals. Esta web té el propòsit i l’objectiu de ser un instrument d'informació i participació per a tota la ciutadania. Una porta oberta a tots els veïns del poble perquè pugueu fer-hi els tràmits administratius més habituals i, alhora, mantenir-vos en contacte amb els vostres representants. Un mitjà més per tal que estigueu al dia de la informació que genera l'activitat diària de la nostra administració local. 

  

A més a més, aquesta web ha de ser un altaveu des del qual explicar al món qui som i què fem com a comunitat. Com treballem i com gaudim del nostre temps d'oci. Quines són les nostres festes i la nostra cultura. Quin és el valor del nostres recursos turístics, culturals, econòmics, ambientals i, sobretot, humans. Des d’ací explicarem que som una comunitat cohesionada i arrelada al territori valencià, que valora i conserva el seu patrimoni cultural, lingüístic i mediambiental, i que pretén mantenir-lo i millorar-lo.

 

Us convidem a fer ús de la web, a participar de la vida social del poble, també a través d'Internet, i a suggerir les millores que considereu oportunes. És la vostra web, la de tots.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30