S'obri la convocatòria de l'I Premi Internacional de Novell·la Gràfica La Pobla de Farnals, amb un guardó de 4.000 euros i edició

La Pobla de Farnals, maig 2018. El municipi valencià de La Pobla de Farnals comptarà amb un concurs que persegueix l'objectiu de posicionar a la localitat en l'àmbit literari i artístic a nivell internacional. Es tracta de I Premi Internacional de Novel·la Gràfica La Pobla de Farnals, promogut per l'Associació per a la Promoció i Desenvolupament Col·lectiu Platja Pobla de Farnals (APYDEC) junt al Ajuntament.

 

Aquesta iniciativa naix amb la idea de crear un concurs que es convertisca en un esdeveniment de llarga trajectòria, que promoga la creació artística i literària, concretament lligada a la modalitat de còmic. A més, el concurs ofereix un doble guardó que contempla un premi econòmic de 4.000 euros i l'edició de 300 exemplars de l'obra guanyadora.

 

La convocatòria està oberta fins al 14 de setembre de 2018 i podran optar al Premi autors i autores de qualsevol nacionalitat que presenten una obra original de temàtica lliure escrita en castellà, valencià o anglès i que no haja sigut premiada en un altre concurs prèviament.

 

Cada participant haurà d'enviar per correu electrònic a premicomic@lapobladefarnals.es la seua proposta amb un mínim de 16 pàgines acabades a una sola cara, numerades, al costat d'una sinopsi de la resta de la novel·la que no supere les tres pàgines d’extensió. El material anirà signat amb un pseudònim, encara que en el correu electrònic hauran de constar les dades personals (nom, adreça postal i un telèfon de contacte), a més del DNI, NIE o passaport.

 

Una vegada tancat el termini d'admissió d'obres, un jurat integrat per professionals de sector de la il·lustració, especialistes en literatura i membres de l'organització es reunirà per a valorar els treballs i comunicarà el veredicte en desembre de 2018. La persona guanyadora del concurs es compromet a entregar la novel·la acabada abans del 29 de març de 2019, amb una extensió final d'entre 72 i 100 pàgines. Tal com han anunciat des de l'organització, la novel·la premiada es publicarà a mitat de 2019 i s'organitzarà un acte en el municipi per a presentar-la públicament. Dels 300 exemplars editats, 100 seran entregats a l'autor o l'autora del llibre guanyador.

 

Les bases poden consultar-se en https://preminovelapobladefarnals.wordpress.com/

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30