Recaptació de tributs locals

 

El Servici de Gestió Tributària de la Diputació de València gestiona el cobrament dels rebuts de l'impost de Vehicles de Tracció mecànica, la taxa de Guals, l’Impost sobre Béns Immobles de naturalesa urbana i rústica, així com l'Impost sobre Activitats Econòmiques, d'acord amb els terminis que figuren en el següent calendari fiscal.

 

S'informa els contribuents que efectuen el pagament de l’Impost sobre Béns Immobles de naturalesa urbana per mitjà de domiciliació bancària, que el càrrec en compte del rebut s'efectuarà en dos terminis, sent l'import de cada un d'ells de la mitat del rebut. El primer termini es carregarà en compte a principis del mes d'agost i el segon termini en els primer dies del mes d'octubre.

 

Es podrà efectuar el pagament dels rebuts en qualsevol de les següents entitats de crèdit col·laboradores: BBVA, Banco Santander, Banc Popular Espanyol, Bankia, Banc Sabadell, Caixabank, Caixa Ontinyent, Cajamar, Caixa Popular i Caixa Rural de Torrent. A més poden pagar els rebuts a través d'internet, entrant en l'Oficina Virtual de Recaptació de la Diputació de València.

 

Aquells que no reben el document de pagament o vullguen comprovar la domiciliació dels rebuts podran realitzar-ho a través del telèfon 96 300 05 00, en qualsevol oficina del SGT de la Diputació de València o en l'Ajuntament de la Pobla de Farnals, en l'horari d'atenció al públic establit.

 

Des de l'Oficina Virtual, podran consultar o gestionar tràmits, com a domiciliacions, modificació de dades bancàries, altes, baixes etc...

 

 

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31