ARTALAMAR 1ª EDICIÓ
Festival d’Arts Escèniques

Benvinguts a Artalamar, el primer Festival d'arts escèniques de La Pobla de Farnals. Una proposta artística per a tots els públics que vol acostar adults, joves i xiquets a formes noves i alternatives de teatre al carrer. Un ampli ventall d'espectacles que inclou teatre, circ, màgia, dansa, clown, música, tallers i més sorpreses. També us oferim unes ofertes gastronòmiques que s'han sumat al Festival per donar a conèixer l'entorn privilegiat en què vivim, ja que seran dies per gaudir del sol, les terrasses i del bon temps.

 

Artalamar és un festival que es compromet amb la cultura, que creu en ella tant com les companyies que ens acompanyaran durant el cap de setmana,  disposades a donar-nos tota la seua màgia i professionalitat.

 

Artalamar és un festival a taquilla inversa. Què vol dir açò? Els artistes col·laboren en amb el municipi, a canvi de l'aportació econòmica dels espectadors. Cadascú és lliure de valorar-ne el preu i paga quan ja ha vist l'espectacle.

 

Sota la direcció de la Cia. Impronenas i amb el suport de l'Ajuntament, tant els organitzadors, com els artistes confiem en aquesta fórmula, perquè confiem en el públic.

 

Volem omplir el nostre poble d'alegria, art i il·lusió per a veïns, turistes i estiuejants.

Formulari de cerca

Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31